Şişli'de 350 Bin Liralık Silahlı Gasp

Şişli'de iki şüpheli bankadan çıkan kişileri gasp ederek 350 bin lirayı alarak ortadan kayboldu

12.06.2019-17:10 - (Son Güncelleme: 12.06.2019-17:03) Şişli'de 350 Bin Liralık Silahlı Gasp

Şişli'de motosikletli iki kişi, bankadan çıkarak otomobile binen kişileri gasp etti. Havaya ateş açan şüpheliler otomobildeki yaklaşık 350 bin lirayı alarak ortadan kayboldu.

Söz konusu olay, Şişli Bomonti Tünel çıkışı Sultan Sokak girişinde saat 12.00 civarında gerçekleşti. İddiaya göre motosikletli iki kişi, gayrimenkul almak amacıyla Beşiktaş'taki bir bankadan para çeken iki kişiyi takibe aldı.

Otomobili bir süre takip eden motosikletli iki şüpheli, Bomonti Tüneli çıkışı Sultan Sokak'ta otomobilin önünü keserek durdurdu.

Havaya ateş açan şüpheliler silahı araçta bulunanlara doğrultarak, araçta bulunan içinde yaklaşık 350 bin lira olan çantayı gasp etti. Şüpheliler daha sonra olay yerinden kayboldu.

BÜYÜK PANİK YAŞANDI  

Bu esnada çevrede bulunan vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Olay yerine güvenlik şeridi çeken ekipler araç içinde ve yakınlarında delil incelemesi yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarını izleyen ekipler kaçan şüphelileri yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal