Sırt Çantasında Sakladığı Skunk İle Yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde şüpheli hareketleriyle dikkat çeken kişi, 400 gram skunk isimli uyuşturucu madde ile polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

05.08.2019-18:28 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-18:22) Sırt Çantasında Sakladığı Skunk İle Yakalandı

Antalya’nın Alanya ilçesinde şüpheli hareketleriyle dikkat çeken kişi, 400 gram skunk adlı uyuşturucu madde ile polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin, uyuşturucuyu sırt çantasındaki poşete sararak gizlemeye çalıştığı öğrenildi.

ÜST ARAMASI YAPILDI

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarına devam etti. Ekipler yaptıkları çalışmalarda Alanya Otogarı'nda otobüsten indikten sonra şüpheli hareketleriyle dikkat çeken Ersin D.'yi (27) bir süre takibe aldıktan sonra üst araması yaptı.

NEREDEYSE YARIM KİLO ZEHİR TAŞIYORMUŞ

Yapılan aramada şüphelinin sırt çantasında poşet ile sarılmış 400 gram skunk ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Ersin D. emniyetteki işlemlerinin ardından ‘Uyuşturucu madde ticareti' yapmak suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal