Silahını Beğendiği Güvenliği Öldüren Adam Tam Bir Katil Çıktı!

Kayseri'de bir güvenlik görevlisini öldürmekten yakalanan adamın tam bir katil olduğu ortaya çıktı. Silahını beğendiği için güvenliği öldürdüğünü söyleyen "Avcı" lakaplı adamın bundan önce 7 kişiyi daha öldürdüğü meydana çıktı.

07.08.2018-12:43 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-12:45)

Kayseri'de 5 gün önce, bir villanın güvenlik noktasında uğradığı silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybeden güvenlik personeli Sami Yılmaz'ın (47) cinayet şüphelisi, daha önce kardeşinin de içinde olduğu 7 kişiyi öldürdüğü öne sürülen, 2017 Şubat ayında da cezaevinden çıkan 'Avcı' takma adlı Hamdi Kayapınar (39) olduğu meydana çıktı. Gözaltına alınan Kayapınar'ın, Yılmaz'ı, çok hoşuna gittiği silahı için öldürdüğünü söylediği kaydedildi.

950 SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLENDİ

Merkez Melikgazi ilçesi Erenköy Mahallesi Komando Caddesi'nde bir iş adamına ait villada güvenlik personeli olarak görev yapan Sami Yılmaz, 2 Ağustos günü akşam saatlerinde, güvenlik noktasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayın sonrasında Cinayet Büro Amirliği birimleri, şüphelinin yakalanması için özel birim kurdu, çalışma başlattı. Birimler, 950 saatlik güvenlik ve MOBESE kameralarının kayıtlarını seyrederek, şüphelinin Hamdi Kayapınar olduğunu tespit etti.

SİLAHINI BEĞENDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Kardeşinin de içinde olduğu 7 kişiyi öldürdüğü öne sürülen, Şubat 2017'de tahliye edilen Kayapınar, merkez Melikgazi ilçesi Yıldırm Beyazıt Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alındı. Şüphelinin evinde gerçekleştirilen aramada, öldürdüğü güvenlik personelinden gasp ettiği tabanca ve olayda kullandığı tüfek, eldiven ve kar maskesi bulundu. Şüphelinin evinde ayrıca çok sayıda tabanca ve tüfek ele geçirildi. Gözaltına alınan Kayapınar, emniyette ilk sorgusunda cinayeti güvenlik personelinin silahını beğendiği, bu sebeple cinayeti işlediğini ifade etti.

'7 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞTÜ'

Kayapınar, 1994 senesinde, henüz 14 yaşındayken kendisinden bir yaş küçük kardeşini iple boğarak öldürüp ilk suçunu işledi, 4 sene cezaevinde kalmasının ardından Şartlı Salıverme Yasası'ndan faydalanarak tahliye oldu. Kayapınar, 1998-2001 seneleri içinde de Yaşar Sezer, Ali Aras, Abdullah Aslan, Memiş Dinçaslan, İbrahim Genç ve Cafer Şahin'i öldürmekten, polis memuru İlhan Duruş ve Bedrettin Duvar'ı yaraladığı suçlaması ile yargılandı, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal