Show TV ve Habertürk Yabancılara Satıldı!

Doğan Grubu'nun satılmasının ardından Ciner Medya Grubu'da satıldı. Show TV ve Habertürk'ün de içinde olduğu grup Kazak bir şirkete satıldı. Satışın tutarı ise şimdilik açıklanmadı.

01.10.2018-13:56 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-13:48) Show TV ve Habertürk Yabancılara Satıldı!

Bir zaman önce, Taksim'deki Habertürk-Show TV binasının Medipol Hastanesi'ne satıldığı ve iki televizyon kanalının Sefaköy'e taşınacağı meydana çıkmıştı. Türkiye'nin sayılı medya gruplarından Ciner Medya Grubu'ndaki Show TV ve Habertürk, Kazaklara satıldı. Kazak grubun adı ve satışın tutarı sır gibi gizleniyor.

AYDIN DOĞAN'DAN SONRA TURGAY CİNER DÖNEMİ DE KAPANIYOR

Ciner Holding'in sahibi Turgay Ciner'in uzun zamandır medyadan çekilmek istediği ve İngiltere'ye taşındığı da kulislerde söyleniyordu. Uzun zamandır Türkiye'ye gelmeyen Turgay Ciner son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın çağrısı ile Yeni Ekonomi Programı tanıtım toplantısına gelmişti.

Büyük yatırımlarla faaliyete geçirdiği Habertürk gazetesini alıcı bulamadığı için kapatan Turgay Ciner, son olarak satmak istediği Habertürk TV ve Show TV'ye müşteri buldu.

CİNER GRUBU'NU KAZAKLAR ALIYOR

SuperHaber'in aldığı bilgilere göre; Ciner Holding, medya grubunun satışı için Kazak yatırımcılarla anlaştı.

Kazak grubun adı ve satışın tutarı sır gibi gizlenirken, anlaşma hususunda son ayrıntıların konuşulduğu ve kısa zaman sonra satışın kamuoyuna açıklanacağı öne sürüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal