Sezgin Tanrıkulu Protesto: CHP'de PKK Destekçisi Vekil İstemiyoruz

Taksim'de CHP'li olduğunu ifade eden bir genç, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na, “CHP’de PKK destekçisi milletvekilleri istemiyoruz” sözleriyle tepki gösterdiği ve sonrasında güvenlik tarafından ordan uzaklaştırıldığı bildirildi.

23.04.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-11:51) Sezgin Tanrıkulu Protesto: CHP'de PKK Destekçisi Vekil İstemiyoruz

Taksim'de CHP'li olduğunu söyleyen bir genç, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’na, “CHP’de PKK destekçisi milletvekilleri istemiyoruz” diyerek tepki gösterdi.  

23 Nisan töreninde Cumhuriyet Halk Partili Sezgin Tanrıkulu'na PKK destekçisi Milletvekili istemiyoruz tepkisi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Halk oyunlarının da oynandığı alanda, parti çelenkleri törenden sonra Atatürk anıtına konuldu.

Tören sonrası elinde Türk bayrağıyla törene katılan ve Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olduğunu söyleyen Yılmaz Ecevit Kılıç isimli genç adam, alandan çıkan milletvekillerinden Sezgin Tanrıkulu’nun yanına doğru gitti.

"PKK'YI DESTEKLEYEN MİLLETVEKİLLERİ İSTEMİYORUZ"

Tanrıkulu ile el sıkışan genç sonrasında Tanrıkulu'na tepki göstererek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde hiçbir suretle PKK’yı destekleyen milletvekilleri istemiyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak Atatürkçü CHP’liler istiyoruz. PKK’yı savunan Milletvekillerini Cumhuriyet Halk Partisi’nde görmek istemiyoruz” diyerek protesto etti.

Genç adam ardından güvenlik büro polisleri tarafından alandan uzaklaştırıldı.

PARTİ ÇELENKLERİ SONRADAN ALINDI

Törenin sonlanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri ve beraberindeki parti üyeleri, tören alanı dışındaki parti çelenklerini getirerek anıta koydu. Sunumun ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, “Öncelikle Türk milletinin, vatandaşlarımızın ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu vesile sayesinde bu bayramı bize hediye eden Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor ve saygıyla selamlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal