Seni Öldüreceğim Dedi, Kadın Doktora Saldırdı

İstanbul'da bir hastanede sırasını beklemeden çocuğunu muayene ettirmek isteyen adam doktordan olumsuz cevap alınca "Seni öldüreceğim" diyerek kadın doktora saldırdı.

21.07.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-16:43)

İstanbul'da bir hastanede kadın doktora kızan hasta yakını önce tehditler savurdu, sonrasında tekme ile doktora saldırdı. Saldırgan güvenlik ekipleri tarafından zor bir şekilde etkisiz hale getirilirken, olay cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay dün gece Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi çocuk kısmında meydana geldi. Kadın doktor bir çocuğu muayene ettiği esnada, bir kişi çocuğunun hasta olduğunu söyleyip içeri daldı. Kadın doktor, muayenesinin bitmesinin ardından şahsın çocuğuna bakacağını ifade edince sırasını beklemeden çocuğunu muayene ettirmek isteyen adam kadın doktora tehditler savurdu.

"KAFASINA SIKICAKSIN BUNLARIN" DİYEREK SALDIRDI

Şahıs söylenene göre kadın doktora, "Kafasına sıkacaksın" bunların diyerek tekme ile saldırdı. Bu esnada güvenlikler hemen şahsa müdahale etti. 5 güvenlik ve bir polis memuru adamı etkisiz hale getirmek için uzun zaman mücadele etti. Ellerinden kelepçelenen adam, güçlükle engellendi. Şahıs tehditlerini sürdürerek, "O doktoru öldüreceğim" diye bağırdı. O dakikalar ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde 5 güvenlik ve bir polis memuru adamı engellemeye uğraşıyor. Kelepçelenen adam hastaneyi birbirine katıyor. Bu esnada şahıs, "O doktoru öldüreceğim" diye bağırıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal