Selçuk Bayraktar'dan O İftiralara Net Cevap: Yolumuzdan Dönmeyeceğiz!

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, başkanlığını yaptığı vakıf hakkında ortaya atılan iddialara net bir dille cevap verdi. Bayraktar, "Güneş balçıkla sıvanmaz. Hiçbir iftira ve karalama, hayatımızı adadığımız Milli Teknoloji Hamlesi yolundan bizi döndüremez!" dedi.

31.01.2019-19:15 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-18:56) Selçuk Bayraktar'dan O İftiralara Net Cevap: Yolumuzdan Dönmeyeceğiz!

Türkiye'ye yerli ve milli savunma sistemlerinde çağ atlattıran ve başarıları ile adından sık sık söz ettiren, terörle mücadelede Türkiye'nin elini güçlendiren İHA ve SİHA'ları üreten, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile evli olan Selçuk Bayraktar, sosyal medyada kritik bir paylaşımda bulundu.

Mütevelli heyeti başkanlığını yaptığı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı hakkında bir açıklama yapan Selçuk Bayraktar, son günlerde yazılı ve sosyal medyada çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden vakfa para aktarıldığı iddiasını çok net bir dille yalanladı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın resmi hesabından yapılan açıklamayı paylaşarak bir de not düşen Bayraktar, "Güneş balçıkla sıvanmaz. Hiçbir iftira ve karalama, hayatımızı adadığımız Milli Teknoloji Hamlesi yolundan bizi döndüremez!" ifadelerini kullandı. 

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'ndan yapılan açıklamada vakıfa İBB tarafından para aktarıldığı yönündeki tüm iddialar yalanlandı. Gelirlerin tamamının gönüllü bağışçılardan elde edildiğinin altının çizildiği açıklamada,  "Gelirlerimizin tamamı kurucularımızın bağışlarından oluşmaktadır. Bugüne kadar, vakfımıza kamu tarafından devir ya da tahsis edilmiş bir gayrımenkul, kamudan aktarılmış tek kuruş yoktur." ifadeleri kullanıldı.

İşte vakıftan yapılan o açıklama:

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal