Selçuk Bayraktar'dan Gururlandıran Paylaşım

Selçuk Bayraktar, sosyal medyadaki #10YearChallenge akımına katıldı ve hem duygulandıran hem de gururlandıran bir paylaşıma imza attı.

17.01.2019-20:48 - (Son Güncelleme: 17.01.2019-21:27) Selçuk Bayraktar'dan Gururlandıran Paylaşım

Sosyal medyadaki #10YearChallenge akımı ile insanlar 10 yıl önceki ve şimdiki hallerini paylaşarak aradaki değişime vurgu yapıyor.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar da, sosyal medyada son günlerde popüler olan #10YearChallange akımına bir gönderi ile katıldı.

Türkiye'nin yerli ve milli savunma sistemleri konusunda yaptıkları ile adından söz ettiren, terörle mücadelede Türkiye'ye çağ atlatan İHA ve SİHA'ları üreten, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile evli olan Selçuk Bayraktar, yaptığı paylaşım ile görenleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Küçük yaşlardan beri uçak ve savunma sistemleri ile ilgilendiği bilinen Selçuk Bayraktar'ın söz konusu paylaşımında 10 yıl önce bir uçak maketini uçurmaya çalışırken çekilmiş bir fotoğrafı ile, çift motorlu olarak tasarlanan ve havada 24 saat kalabilecek Akıncı Taarruz İnsansız Hava Aracı ‘Uçan Baluk'un yanında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaştı.

Hayallerinin peşinden ülkesinin ve milletinin faydası, iyiliği doğrultusunda koşan ve Türkiye'nin savunma teknolojilerine çağ atlatmayı başaran idealist girişimci Selçuk Bayraktar'ın bu gönderisi kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan ve paylaşılan gönderilerinden biri olmayı başardı.

Gönderinin altına "Gelinen nokta gurur verici.Gördüğüm en güzel #10YearChallenge ‘ı bu oldu" , "En Efsane #TenYearChallenge #10YearChallenge   bu olsa gerek :)" , "Helal olsun milli ve yerli başarınızdan dolayı bu millet size minnettar" gibi yorumlar yapıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal