Şehit ve Gazi Ailelerinden Harekata Destek!

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından düzenlenen yürüyüş çerçevesinde Cumhuriyet Caddesi'nde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçti.

18.10.2019-17:34 - (Son Güncelleme: 18.10.2019-17:27)

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından gerçekleştirilen yürüyüş kapsamında Cumhuriyet Caddesi'nde bir araya gelen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla yürümeye başladı.

Yürüyüş sırasında sıklıkla tekbir getiren kalabalık, "vatan sana canım feda", "kahrolsun PKK", "şehitler ölmez vatan bölünmez" ve "Türk Kürt kardeştir, PKK kalleştir" nidalarıyla terörü kınadı.

Bölgenin çarşı merkezine kadar yürümeyi sürdüren etkili kalabalık adına açıklama yapan eski AK Parti İlçe Başkanı Fikri Algül, her zaman huzur, barış ve kardeşlikten yana olduklarını belirtti.

Türkiye'nin terörle mücadeleye dönük çabalarını desteklediklerini açıklayan Akgül, "PKK/PYD/YPG ve DEAŞ, köy yakma ve keyfi tutuklama gibi insanlık suçları işliyor. PKK'nın kanlı elleri, kahraman Türk ordusu tarafından artık kırılmaya başlandı." diye konuştu.

Kanaat önderi Mehmet Fırat da bölgede terör örgütü PKK'ya karşı yıllardır başarılı bir mücadele yürütüldüğünü dile getirerek, "Buradaki amacımız PKK terör örgütünü lanetleyip teröre karşı olduğumuzu tek vücut olarak bütün dünyaya göstermektir" dedi.

Yürüyüşe, İlçe kaymakamı Yakup Güven, Belediye Başkanı Tahir Saklı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erdoğan Çarık, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Şakar, MHP İlçe Başkanı Erhan Eren, Şemdinli Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Übeydullah Şen ve vatandaşlar dahil oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal