Samsun'da Kaybolan Ecrin Bebeğin Amcasının Telefonundan Çıkanlar Şoke Etti

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan küçük Ecrin'den halen haber yok. Ecrin'e cinsel istismarda bulunduğu düşünülen amca Özkan Kurnaz'ın telefon kayıtlarında ise yeğen konulu cinsel içerikli görüntülerin arandığı ortaya çıktı.

25.05.2019-09:57 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-09:53)

ATV'de ekranlara gelen Müge Anlı'nın programında Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan Ecrin bebeğin halen izine ulaşılamadı. Her gün yeni iddiaların gündeme taşındığı canlı yayında en önemli şüpheli Ecrin bebeğe cinsel istismarda bulunup öldürdüğü tahmin edilen üvey amca Özkan Kurnaz'dı. Dün canlı yayında amca Özkan'ın telefonunda çıkan cinsel içerikli görüntü kayıtları dikkat çekerken bugün de babaanne Hacer hanımdan kan örnekleri alındı.

ANA TEMALAR YEĞEN YENGE KIZ KARDEŞ

Minik Ecrin'in kaybolduğunda telefon kayıtları incelenen üvey amca Özkan'ın internette gezdiği sitelerin içeriği dikkat çekti. Özkan Kurnaz minik Ecrin kaybolduğu zaman internette cinsel içerikli görsel aramalarında ana temalar yeğen, yenge, kız kardeş gibi konular üstünde olduğu tespit edildi. Özkan ise bu kayıtlardan bir suçlama olamayacağını söyledi ve suçlamaları reddetti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal