Sahibinin Elinden Kaçan Boğa Başından Vurularak Öldürüldü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sahibinin elinden kaçan boğa sahibi tarafından başından vurularak öldürüldü.

18.04.2019-16:36 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-16:31) Sahibinin Elinden Kaçan Boğa Başından Vurularak Öldürüldü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, sahibinin elinden firar eden boğa yakalanamayınca başından tüfekle vurularak durduruldu. Kaçan boğanın sahibi olduğu düşünülen kişi tarafından tüfekle vurulması ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, öğle saatlerinde Saraykent Mahallesi'nde oldu. Mahallede olan kesimhaneye getirilen bir boğa sahibinin elinden firar etti. DHA'nın aktardığına göre, adı öğrenilemeyen sahibi ve etraftakiler uğraşlarına karşın başarılı olamadı ve boğa mahallede kaçmaya başladı. Sahibi ve yanındaki arkadaşları da hafif ticari araçla boğanın peşine düştü. Uzun süren kovalamada sahibi ve arkadaşları boğayı bir türlü ele geçiremedi.

Bu esnada durumun ihbar edilmesiyle polisler de bölgeye sevk edildi. Sahibi olduğu düşünülen kişi mahallenin 36 nolu sokağında aracından çıkardığı tüfekle boğaya ateş açtı. Başına gelen saçmalarla boğa yere düşerken, ihbarla bölgeye giden polis birimleri de etraftaki vatandaşları uzaklaşmaları için anonsla ikaz etti.

Sahibi olduğu düşünülen kişinin vurduğu boğanın yere yığılması ise etraftaki bazı kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öte taraftan olayın sonrasında polis birimleri tarafından bölgeden ayrılan araçtaki kişilerin kimliklerinin tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatılacağı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal