Saadet Partisi'nin Ordu Adayı İdris Naim Şahin, Yüzde 25 Oy Aldı

Saadet Partisi'nin Ordu adayı İdris Naim Şahin seçimlerde beklediğini bulamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından eleştirilen Şahin, sandıkların yüzde 50'sinin açılmasına rağmen yüzde 25 oy aldı.

31.03.2019-20:48 - (Son Güncelleme: 31.03.2019-20:36) Saadet Partisi'nin Ordu Adayı İdris Naim Şahin, Yüzde 25 Oy Aldı

Seçimlerden evvel İdris Naim Şahin CHP ile İYİ Parti arasında olay çıkarmış, sonunda Saadet Partisi'nin Ordu adayı olmuştu.

ŞU ANA KADAR OYLARIN YÜZDE 25'İNİ ALABİLDİ

Ordu'da sandıkların yüzde 50'den fazlası açıldı. Seçimi AK Parti adayı Hilmi Güler yüzde 56 oy oranıyla önde götürüyor. Saadet Partisi'nin adayı İdris Naim Şahin ise şimdiye dek yüzde 25 oy aldı.

ERDOĞAN, ŞAHİN'İ SERT SÖZLERLE ELEŞTİRMİŞTİ

Erdoğan, Şahin'i eleştirerek şunları ifade etmişti:

"Duyduğuma göre, paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davamıza maalesef aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan oy kapmaya uğraşıyormuş. Birlikte yola çıkarsın, fakat yolda arkadaşını satarsan o vakit Ordulu ona ne deneceğini iyi bilir. Terör örgütüyle bir olup, bize parmak sallayan birisiyle bizim işimiz olmaz. Seni milletvekili yapacağız, bakan yapacağız, ardından utanmadan, sıkılmadan oy devşireceksin. Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş, sen kimsin? Bu kente ne yapılmışsa altında yalnızca AK Parti'nin ve onunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır. Bu taklacıya öyle bir ders verin ki karşınıza çıkmaya yüz bulamasın."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal