Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu: Anketlerde Önde Çıkıyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan çok konuşulacak bir çıkış geldi. Karamollaoğlu anketlerde öne önde çıktıklarını söyleyerek, "Bizim anketlerde öne çıktığımızın görülmesi iktidarı ve ortağını da endişelendiriyor" dedi.

06.03.2019-11:53 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-11:45) Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu: Anketlerde Önde Çıkıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anketlere güvenmiyorum." açıklamasının ardından siyasilerin anket tartışması bütün sürati ile sürüyor ediyor. Mesele ile alakalı bir açıklama da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan geldi.

SALON BOŞ KALDI

Bir üniversitede öğrencilerin sorularını cevaplayan, fakat salonun büyük kısmının boş kaldığı söyleşiye Karamollaoğlu'nun iddialı sözleri damgasını vurdu.

"ANKETLERDE ÖNDE ÇIKIYORUZ"

Her seçim öncesi iddialı sözleri ile gündeme düşen, fakat seçimde aldığı yüzde 1-2'lik oy oranı ile kendi seçmeni üstünde hayal kırıklığı yaşatan Karamollaoğlu, "Türkiye'deki son gelişmeler bizi çok üzdü. İktidarda olan partinin adı 'adalet ve kalkınma' fakat adalet ve kalkınmadan bahsedememek bizi üzüyor. İktidardaki güç yitirdiğini görünce saf dışı bırakmak için yalan ve iftiraya başvuruyor. Bizim anketlerde öne çıktığımızın görülmesi iktidarı ve ortağını da endişelendiriyor" dedi.

GÖZLER İKTİDAR KANADINDA

Karamollaoğlu'nun bu sözlerine iktidar kanadının ne cevap vereceği merak konusu oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal