Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İdris Naim Şahin'e Sahip Çıktı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Ordu adayı İdris Naim Şahin'e sahip çıktı. Karamollaoğlu, "Biz, hemen her seçim bölgesinde özellikle de illerde mutlaka bir yoklama gerçekleştirdik. Seçilme şansı çok fazla olarak gördük, kendisini aday olarak gösterdik" dedi.

20.02.2019-16:01 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-15:53) Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İdris Naim Şahin'e Sahip Çıktı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin'i aday göstermesi ile alakalı, "Biz, hemen her seçim bölgesinde özellikle de illerde mutlaka bir yoklama gerçekleştirdik. Seçilme şansı çok fazla olarak gördük, kendisini aday olarak gösterdik." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde yaptığı basın toplantısında, Muğla'nın Milas ilçesinde maden sahasında olan heyelanda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

"SEÇİLME ŞANSI ÇOK YÜKSEK"

"Şahin'e belli nedenlerden sebeple birtakım tepkiler gelebilir fakat mahalli idareler, ismi üstünde mahalli seçimlerle iş başa gelecek insanlar aday oluyor. Biz, hemen her seçim bölgesinde özellikle de illerde mutlaka bir yoklama yaptırdık. Seçilme olasılığı çok yüksek olarak gördük, kendisini aday olarak çıkardık. Tepkileri de anlayışla karşılıyorum fakat bunu çığrından çıkarmamak gerekir. Bu tepkilerin büyük bir bölümünün de masum bir biçimde yapıldığına inanıyorum fakat bir karar verilmiştir. Allah hayırlı etsin diliyorum. Bu etkin pişmanlık kuralına uygun bir karardır."

TARTIŞMAYA YOL AÇMIŞTI

Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin oldu. Bu karara Saadet Partisi tabanından büyük tepki geldi. Sosyal medya sayfalarından paylaşım yapan Milli Görüşçüler açıkça Şahin'in adaylığını istemediklerini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal