Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak? Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ile Abdullah Gül’ün ortak adaylığı konusunda yürüttüğü temaslardan istediği sonucu alamayan Saadet Partisi’nde cumhurbaşkanı adaylığı için oklar Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nu gösteriyor.

28.04.2018-09:15 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-09:09) Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ile Abdullah Gül’ün ortak adaylığı konusunda yürüttüğü temaslardan istediği sonucu alamayan Saadet Partisi’nde cumhurbaşkanı adaylığı için oklar Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nu gösteriyor.

Saadet Partisi’ndeki eğilim yoklamalarında da Abdullah Gül ile birlikte adı öne çıkan Temel Karamollaoğlu’nun adaylığının yakında açıklanabileceği belirtiliyor. Saadet Partisi’nde yapılan eğilim yoklamalarında eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener ile eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın adı da gündeme geldi.

Saadet Partisi kaynakları, eğilimlerde ağırlıklı tercihin Abdullah Gül ve Temel Karamollaoğlu’ndan yana olduğu ifade edilirken, “Abdullah Gül de Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ile ortak aday seçeneği doğrultusunda öne çıktı, yoksa partide genel eğilim Temel Karamollaoğlu’nun aday olmasından yana” değerlendirmesini yaptı. Saadet Partisi kaynaklarına göre, Abdullah Gül ile de görüşen Temel Karamollaoğlu’nun Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti ile yaptığı temaslardan da ‘tek aday’ konusunda sonuç çıkarılamadı. Saadet Partisi’nde akşam saatlerinde yapılan açıklamalara göre de Cumhurbaşkanı adayının 1 Mayıs’ta açıklanacağı duyuruldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal