Reyhanlı'daki Patlamaya İlişkin Gözaltılar Var

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bomba yüklü olduğu belirtilen araçta meydana gelen ve 3 Suriyelinin yaşamını yitirdiği patlamaya ilişkin soruşturma devam ediyor. Hatay Emniyet Müdürlüğü, sayı vermemekle birlikte gözaltılar olduğunu aktardı

06.07.2019-14:57 - (Son Güncelleme: 06.07.2019-14:52)

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir otomobilde gerçekleşen patlamanın el yapımı patlayıcıdan kaynaklandığı düşünülüyor. Olayda hayatını kaybeden 3 Suriyelinin örgüt ilişkisi araştırılıyor. Terörle Mücadele polisleri, şüpheliler için gözaltı işlemi başlattı

Suriye sınırındaki, İdlib'de açılan Cilvegözü Sınır Kapısı'nın da yer aldığı Reyhanlı'daki patlamada, araç içinde bulunan ve yaşamını yitiren üç Suriyelinin örgüt bağlantısı da araştırılıyor.

Hatay Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, bu üç kişinin bağlantılı olabileceği kişileri gözaltına aldığını açıkladı. Ancak gözaltına alınanların sayısı ve kimliklerine ilşkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI  

Diğer yandan patlama sebebiyle Hatay şehir merkezi ve çevre ilçelerden çok sayıda güvenlik personeli Reyhanlı ilçesine sevk edildi. Bugün ilçede semt pazarı da kurulmadı.

İlçede güvenlik tedbirleriüst düzeye çıkartılırken, olayla ilişkisi olabileceği değerlendirilen ve bomba yüklü olduğu iddia edilen Suriyeli plakalı bir otomobili de arama çalışmaları sürüyor. Hatay'ın çevre illerinin giriş çıkışlarında da alınan tedbirlerle şüpheli otomobil aranıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal