Reyhanlı Saldırısının Faili Suçlamaları Kabul Etti, 24 Kişinin İsmini Verdi

MİT'in dev operasyonu ile Suriye'de yakalanıp Türkiye'ye getirilen Reyhanlı saldırısı faili Yusuf Nazik suçlamaları kabul ederek 24 kişinin ismini verdi.

24.09.2018-15:39 - (Son Güncelleme: 24.09.2018-15:34) Reyhanlı Saldırısının Faili Suçlamaları Kabul Etti, 24 Kişinin İsmini Verdi

MİT'in büyük operasyonu ile Suriye'den getirilen ve Reyhanlı saldırısının faili olan Yusuf Nazik, 31 sayfalık ifadesinde suçlamaları kabul etti ve etkin pişmanlıktan faydalanmayı talep etti. Yusuf Nazik, Reyhanlı saldırısı ile bağlantılı 24 isim verdi. Bu adlardan bazıları ilk defa kayıtlara geçti.

MİT'İN DEV OPERASYONU İLE TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ

2013 senesinde Reyhanlı'da 53 kişinin hayatını kaybetmesi ile neticelenen bombalı terör saldırısının faili terörist Yusuf Nazik, MİT tarafından Suriye'nin Lazkiye şehrinde yapılan operasyonla yakalanmıştı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Aranan teröristler listesinin 'mavi' kategorisinde bulunan Nazik, MİT'teki ön sorgusunun sonrasında ifadesi alınmak için 12 Eylül'de Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Emniyetteki işlemleri bitirilen Nazik, sabah saatlerinde adliyeye gönderildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri tarafından zırhlı araçla adliyeye sevk edilen Nazik, koşarak bina içine alındı.

SUÇLAMALARI KABUL ETTİ, 24 İSİM VERDİ

Reyhanlı bombacısı Yusuf Nazik 31 sayfalık ifadesinde suçlamaları kabul etti ve etkin pişmanlıktan faydalanmayı talep etti. Yusuf Nazik, Reyhanlı saldırısı ile alakalı 24 isim verdi. Bu adlardan bir kısmı ilk defa kayıtlara geçti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal