Ramazan Bayramı'na 5 Gün Kala Biletlerin Yüzde 90'ı Tükendi

Ramazan Bayramı'na artık çok kısa bir süre kaldı. Seyahat firmalarının ise biletlerinin yüzde 90'ı satıldı. Bilet almayı son güne bırakanlar uzmanlar tarafından uyarılıyor.

30.05.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 30.05.2019-13:05)

Ramazan Bayramı'na 5 gün kala 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda hareketlilik başladı. Otobüs biletlerinin yüzde 90'ı biterken, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yüksel Kurnaz, "Vatandaşlarımızın bilet almalarını son güne bırakmamaları hususunda uyarıyoruz. Çünkü son güne bıraktıkları vakit belgeli şirketlerin yerleri dolduğu vakit korsan şirketler türüyor" uyarısında bulundu.

9 günlük Ramazan Bayramı tatiline çıkmak isteyen vatandaşlar otobüs şirketlerinden günler öncesinden biletlerini almaya başladı. Esenler'deki 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda seyahat şirketlerinin biletlerinin hemen hemen yüzde 90'lık bölümünün satıldığı bildirildi. Satılan biletlerde en fazla Karadeniz ve Ege Bölgesi'ne yoğunluk olduğu görülürken, bu bölgeler için ilave seferler yapılacağı açıklaması yapıldı. Otogarda bayram öncesi Trakya bölgesine seyahat eden çok sayıda vatandaş ise Bayram Tatiline erken başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal