PKK Elebaşılarından Murat Karayılan, Türkiye'nin Misak-ı Milli Sınırlarına Dönmek İstediğini Söyledi

Türkiye'nin operasyon resti ardından tutuşan terör örgütü PKK elebaşlarından Murat Karayılan, ABD'ye müdahale çağrısı yaparak Türkiye'nin Misak-ı Milli sınırlarına dönmeyi amaçladığını söyledi.

05.08.2019-17:13 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-17:09) PKK Elebaşılarından Murat Karayılan, Türkiye'nin Misak-ı Milli Sınırlarına Dönmek İstediğini Söyledi

Türkiye'nin hudut güvenliğini sağlamak isteyen Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye ve Irak'ta terör örgütlerine darbe üstüne darbe vuruyor. Fırat Kalkanı Harekatı, Zeytin Dalı Harekatı ve Pençe Harekatı ile terör örgütü nefes alamaz duruma geldi.

Türkiye, terör örgütlerine karşı yapılan bu 3 harekatın sonrasında, Fırat'ın doğusuna dönük daha kapsamlı bir harekat için düğmeye basılacağı mesajını üzerine basa basa verdi.

Operasyonun işaretini bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verirken geri sayıma da geçildi.

''MİSAK-I MİLLİ SINIRLARI...''

Türkiye kritik süreç ile alakalı emin adımlarla hareket ederken terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan, operasyonlara yönelik ABD'ye müdahale çağrısı yaptı.

Teröristbaşı Karayılan, Türkiye'nin bölgedeki operasyonlarına ve muhtemel beklenen dev operasyona izin vermemesi gerektiğini ifade ederek, ''Bunlar önlerine yeni bir program koydular. Misak-ı Milli hudutları içerisindeki alanları alıp, yeni Osmanlı zihniyetiyle Irak’ı, Suriye’yi bir vilayetleri haline getirip, Kürdistan’ı kontrollerine almak istiyorlar. Yeni konseptleri budur." sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal