"Peygamber Torunuyum" Diyen Jet Fadıl Profesörü Dolandırmış

Caprice Gold projesi ile insanları dolandıran Fadıl Akgündüz'ün duruşması görülmeye devam ediyor. Akdgündüz'ün dolandırdığı insanlar arasında olan bir profesör ise, "Peygamber torunuyum demesine inandım" dedi.

15.02.2019-10:07 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-10:02) "Peygamber Torunuyum" Diyen Jet Fadıl Profesörü Dolandırmış

Bayrampaşa'daki 'Caprice Gold' ile 'Maldivler'deki Caprice Maldivler' isimli gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişiyi dolandırdığı öne sürülen Fadıl Akgündüz ve akrabalarının da yargılandığı davada, "müştekiler" dinlendi.

İstanbul Adalet Sarayı'nda yer alan 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, tutuksuz sanıklar Mehmet Fadıl Akgündüz ve Mehmet Salih Obut ile taraf avukatları hazır bulundu.

25 müşteki de duruşmada ifade verdi.

ŞİKAYETÇİYİM

Müşteki Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Bayram, Fadıl Akgündüz ile yüz yüze görüştüğünü söyleyerek, "Caprice Gold'dan kendime ait arsa ve yazlığa karşılık 825 bin TL karşılığında 4 tane devre mülk aldım, tapumu aldım. 16 ay kadar aylık 5 bin 500 TL kira gelirimi aldım. Bunun haricinde başka bir ödeme olmadı. Hatta bu aldığım 4 devre mülk karşılığında maliyeden bana vergi cezası geldi. Aldığım devre mülklerin değerini de çok düşük göstermişler." dedi.

"PEYGAMBER TORUNUYUM" DEMESİNE İNANDIM

"40 senelik hekimim." diyen Bayram, "40 senelik hekimim, herkesin sorduğu soru altında eziliyorum. Fadıl Akgündüz’ün ’peygamber torunuyum’ demesine inanmakla hata yaptım. Bir Müslüman’ın peygamberi istismar edeceğini hiç düşünmemiştim." sözlerini kullandı.

Söz alan diğer müştekiler de şikayetçi olduklarını ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal