Parti Kuracağı İddia Edilen Ahmet Davutoğlu, Yeni Ofis Kiraladı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, kuracağı yeni parti için Ankara'da 4 katlı bir ofis kiraladı. Çalışmalar çerçevesinde yaz süresince il ziyaretleri yapılacak ve bu süreçte partinin tüzüğü yazılacak.

25.07.2019-08:52 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-08:48) Parti Kuracağı İddia Edilen Ahmet Davutoğlu, Yeni Ofis Kiraladı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve parti yönetimine dönük eleştirileri cevapsız kalan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ekibi partileşme için düğmeye bastı. Ankara'da ofis tutulurken il ziyaretleri ve istişareler yaz süresince sürecek. Parti programı ve tüzüğü için de çalışmalar başladı.

31 Mart yerel seçimlerinin sonrasında hem yeni sisteme hem de parti yönetimine dönük eleştirileri ile öne çıkan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ekibi çalışmaları hızlandırdı. Konya, Ankara, Diyarbakır ve Elazığ'da çeşitli programlara katılıp konuşmalar yapan Davutoğlu yaz boyunca istişarelerine devam edecek. Davutoğlu'nun önümüzdeki Ağustos ve Eylül aylarında Konya, Sakarya ve Manisa'da da bazı programlara katılması bekleniyor.

4 KATLI BİR YER TUTULDU

Gazete Duvar'ın haberine göre; Davutoğlu'nun Ankara'da bir ofisi vardı. Fakat yeni oluşum ve partileşme tartışmaları ardından daha büyük bir ofis tutulmasına karar verildi. Alınan bilgiye göre Beysukent'te 4 katlı yeni bir yer tutuldu. Davutoğlu'nun çalışmalarını bu ofisten yapacağı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal