Palu Ailesi Olayında Yeni Gelişme! Bulunan Kemikler Hayvan Kemiği Çıktı

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesi olayında yeni bir gelişme yaşandı. Tuncer Ustael'in Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal'ın gömüldüğü yer diye işaret ettiği araziden çıkan kemiklerin hayvan kemiği olduğu ortaya çıktı.

29.01.2019-10:46 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-10:40) Palu Ailesi Olayında Yeni Gelişme! Bulunan Kemikler Hayvan Kemiği Çıktı

Suç dolu hikayesiyle bütün Türkiye'nin dilinde olan Palu ailesi soruşturmasında yeni bir gelişme oldu. Suçlamaların odağındaki isim Tuncer Ustael'in kayıp Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal'ın gömüldüğü yer olarak söylediği yerde bulunan kemiklerin hayvan kemiği olduğu belirlendi.

KAZILAR DURDURULDU

Ayrıca iki ayrı bölgede gerçekleştirilen kazılar neticesinde herhangi bir bulguya da rastlanmadı. Kazılar durduruldu. Savcılık mevcut kanıtlar üstünden soruşturmayı sürdürecek.

NE OLMUŞTU?

2006 senesinde Meryem, kocasının kendisini sattığını ifade ederek İzmit'teki baba evine geri döndü. Fakat kocası Meryem'in peşini bırakmadı. Zaman zaman polislerin araya girerek sonlandırdıkları tartışma felaket bir sonla sona erdi. Meryem Hanım'ın babası Harun Palu, damadını öldürdü. İşlediği cinayet suçundan 7 sene hüküm giydi. İşlenen cinayetin sonrasında öldürülen eşin akrabaları, Meryem ve ailesinin peşine düştü. Meryem Hanım, çocuğu ve 4 aile üyesi ile beraber bir servis aracının içinde yaşamaya başladı. Devamlı olarak yer değiştiren aile üyeleri hiçbir biçimde bir eve sığınmadı. Takvimler 2008 senesinin Aralık ayını gösterdiğinde 32 yaşındaki Meryem Tahnal, yaşadığı servis aracından dışarı çıktı. Sonrasında kayıplara karıştı. İki çocuk annesi kadının izine 10 sene süresince hiç kimse rastlayamadı. Meryem'in kaybolmasından bir sene sonra Meryem Hanım'ın kızı Melike'yi amcası Halit Tahnal gelip aldı. Fakat Melike'den de 9 senedir haber alınamıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal