Palu Ailesi Davası Başlıyor!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan ve kan donduran detayların ortaya çıktığı Palu ailesinin 6 üyesi soruşturma kapsamında tutuklanmıştı. 6 kişinin davası bugün görülecek.

08.04.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 08.04.2019-09:42) Palu Ailesi Davası Başlıyor!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geçtiğimiz haftalarda Palu ailesi damgasını vurmuştu. Kocaeli'de, 11 yıl önce Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin kaybolmasıyla alakalı yürütülen soruşturmada; Hava-Harun Palu çifti ile çocukları İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu ve Emine Ustael ile onun eşi Tuncer Ustael 7 kişi geçtiğimiz haftalarda gözaltına alınmıştı. Baba Harun Palu dışında adliyeye gönderilen 6 kişi, çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

Tutuklanan 6 kişi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı ve başsavcılık yapılan inceleme sonucunda hazırlanan iddianame kabul edildi.

TUNCER USTAEL HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Cezaevinde tutuklu bulunan 6 kişinin bugün Kocaeli Adliyesi'nde yargılanmasına başlanacak. Tuncer Ustael hakkında Meryem Tahnal'ı, 20 Aralık 2008'de 'tasarlayarak canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmek', 'Meryem Tahnal'a ait banka veya kredi kartını izinsiz kullanmak', 'kişinin ölmesinden yararlanarak cep telefonunu çalmak', 'cebir kullanarak birden fazla kişi ile Meryem Tahnal'ı hürriyetinden yoksun kılmak' suçlarından hakim karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Meryem Tahnal'ın kardeşi İsa Palu da 'tasarlayarak canavarca hisle, eziyet çektirerek öldürmek suçuna yardım', 'Meryem Tahnal'a ait banka veya kredi kartını izinsiz kullanmak', 'cebir kullanarak birden fazla kişi ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' suçlarından hakim karşısına çıkacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal