Osman Gökçek AK Parti'den Keçiören Belediye Başkanı Adayı Olacak!

Ankara kulislerine bugün bomba bir iddia düştü. İddiaya göre Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, AK Parti'den Keçiören Belediye Başkan Adayı olacak.

01.11.2018-09:50 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-09:41) Osman Gökçek AK Parti'den Keçiören Belediye Başkanı Adayı Olacak!

Sabah yazarı Mahmut Övür, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Melih Gökçek bizim dava ve yol kardeşimizdir" açıklaması ardından kulislerde konuşulan iddiaların farklılaştığını ifade etti. Övür, yazısında Melih Gökçek'in aday olmayacağını söyleyerek "Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Keçiören Belediye Başkan adayı olabilir" sözlerini kullandı.

"ANKARA'DA GÖKÇEK VE YAVAŞ SENARYOLARI"

Mahmut Övür, " Ankara'da Gökçek ve Yavaş senaryoları" başlığıyla paylaşılan yazısında Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimlere yönelik kulislerde konuşulanları anlattı. "2014 seçiminin kazananı Gökçek'i Ankara'da tekrar gündeme gelen şey, AK Parti- MHP arasında olması çok tartışılan yerel ittifakın bozulmasıydı" diyen Övür, yazısının ilerleyen kısmında şu şekilde yazdı:

"MHP ve bazı siyasi aktörler bu hali fırsata döndürmek için harekete geçti ve Gökçek ismi ortaya atıldı. Başarılı da olundu. İyi bir adımdı.

"HAVA BİRDEN DEĞİŞTİ"

"İnce bir hesaba dayanıyordu ve Melih Gökçek adı üstünden AK Parti'ye deyim yerindeyse sopa gösteriliyordu. Bahçeli'nin "MHP'ye şeref kazandırır" çıkışı, Gökçek'in memnuniyeti kafalarda soru işareti meydana getirse de devreye Cumhurbaşkanı Erdoğan girip "Biz yol arkadaşıyız" diyince hava birden değişti.

O değişen havayla beraber kulislere düşen haber de farklılaştı: "Gökçek'in oğlu Osman Gökçek, Keçiören Belediye Başkan adayı olabilir." Ankara siyaseti de havası gibi her an değişebilir…"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal