Ören Sahilinde 700 Kilo Çöp Topladılar

Burhaniye ilçesinde, Dünya Çevre Temizlik Günü’nde bir araya gelen üniversite öğrencileri ve vatandaşlar, Ören sahilinde çevre temizliği yaptı. Mavi bayraklı Ören plajında yaklaşık 50 kişi 2 saatte 700 kilo çöp topladı.

21.09.2019-22:33 - (Son Güncelleme: 21.09.2019-22:31) Ören Sahilinde 700 Kilo Çöp Topladılar

Kaymakamlık, belediye ve Balıkesir Üniversitesine bağlı Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu iş birliği ile düzenlenen çevre faaliyeti ilgi gördü. Sivil toplum örgütleri de destek verdi. Ören meydanında toplanan çevreciler, meydanda başladıkları temizliğe, ünlü Ören plajında devam etti. 700 kilo dolayındaki çöp toplandı.

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Katılanlara teşekkür eden Belediye Temizlik İşleri Müdürü Çağrı Birimenler, “Güzel bir faaliyet oldu. Üniversite öğrencileri ve sivil toplum örgütü üyelerinin de katıldığı etkilikte yaklaşık 700 kilo çöp toplandı. İlçemizde çevre temizliğine önem veriyoruz” dedi.

"TEMİZ BİR ÇEVREDE YAŞAMAK İSTİYORUZ" 

Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz da, “Kaymakamlık ve Belediyenin öncülüğünde güzel bir faaliyet yaptık. Biz de üniversite öğrencileri ile destek olduk. Ören plajını temizledik. Temiz bir çevrede yaşamak istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal