Öldürülen Özgür Duran'ın Babası: Kasten Öldürdü

Özgür Duran'ın otopsi raporunda, bıçağın kalbe 10 santimetre uzunluğunda ve 1,5 santimetre genişliğinde girdiği verisinin bulunması neticesinde baba Cengiz Duran, "Bunun bir kaza olmadığı ortada" diye belirtti.

22.02.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-11:04) Öldürülen Özgür Duran'ın Babası: Kasten Öldürdü

Konya'da 5 Şubat akşamı meydana gelen hadise iddialar sonucu şöyle gelişti: 4 ay önce Antalya'dan Konya'ya gelip yaşamaya başlayan Ayşe D. ve Özgür Duran arasında tartışma çıktı.

Tartışma sonrasında Ayşe D. evden çıkıp hadisenin yaşandığı parka gitti. Duran ise peşinden gittiği Ayşe D.'yi dövmeye başladı.

KADİR ŞEKER MÜDAHALE ETMEK İSTEDİ

Kütüphaneden çıktıktan sonra birlikte yaşadığı teyzesinin evine doğru giden Kadir Şeker ise olayı görünce Özgür Duran'a müdahale etmek istedi. Çıkan dalaşta Özgür Duran, kalbine saplanan bıçakla yaşamını yitirdi.

Şeker, 'kasten adam öldürme' suçundan cezaevine gönderildi.

OTOPSİ RAPORU

Kadir Şeker'in daha öncesin aynı parkta kavgaların olması sebebiyle kendini korumak için yanında taşıdığını ifade ettiği bıçağın '6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Kanunu' kapsamında olduğu tespit edildi. Özgür Duran'ın otopsi raporunda bıçağın, kalbe 10 santimetre uzunluğunda ve 1,5 santimetre genişliğinde saplandığı aktarıldı.

"KASTEN ADAM ÖLDÜRMEDİR"

Hadisenin kasten adam öldürme olduğunu belirten baba Cengiz Duran, "Bunun bir kaza olmadığı ortada. 10 santimetre bıçağın kalbe girmesi kazayla olacak iş değil. Bu düpedüz kasten adam öldürmedir. Biz olayı duyduğumuz andan itibaren bunu savunuyoruz. Böyle bir kaza olmaz. Neden bacağına değil, koluna değil ya da karnına değil de kalbine sapladı. Üniversiteye hazırlanacaksın, doktor olmak isteyeceksin ama yanında suç kapsamında bulunan bıçak taşıyacaksın. Bu kasten yapılmış bir eylemdir. Bu konuda kararlıyız ve savunmalarımızı da bunun üzerinden yapacağız. Bu olayın kanunlardaki cezası bellidir." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal