Okuldaki Arkadaşını Öldüren Çocuğa 20 Yıl Hapis

Bahçelievler'de aynı lisede okuduğu 15 yaşındaki Mert Emre Karagöz'ü okul çıkışında pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü iddia edilen 15 yaşındaki M.K, "kasten öldürmek" suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

27.06.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-15:54)

İstanbul Bahçelievler'de aynı lisede eğitim aldığı 15 yaşındaki Mert Emre Karagöz'ü okul çıkışında öldürdüğü öne sürülen aynı yaştaki M.K'ya 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bakırköy 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu yargılanan suça sürüklenen çocuk sanık M.K. ile öldürülen Mert Emre Karagöz’ün babası Nihat Karagöz ve tarafların avukatları hazır bulundu.

Duruşmada söz verilen baba Nihat Karagöz, olayın planlı ve kasıtlı bir eylem olduğunu ifade ederek, "Olayı yapan kişinin okulun önüne gidip beklediği, soğukkanlılıkla sanki silahı eğitim almış gibi kullandığı ortadadır. Daha sonra da silahı sakladığı bir gerçektir. Planlı yaptığı apaçık ortadır. Çocuğum bunu hak etmemişti" diye konuştu. 

Cumhuriyet Savcısı Hikmet Gültekin, M.K’nin Mert Emre Karagöz’ün "çocuğu tasarlayarak kasten öldürme" suçundan 18 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası verilmesini istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal