Öğrencisinin Saçına Sakız Yapıştırıp Yolan Öğretmene Soruşturma

İstanbul'da öğrencisinin sakız çiğnemesine sinirlenen, sonrasında çocuğun ağzındaki sakızı çıkararak saçına yapıştıran ve sert biçimde yolan öğretmen hakkında soruşturma açıldı.

13.07.2019-10:37 - (Son Güncelleme: 13.07.2019-10:35) Öğrencisinin Saçına Sakız Yapıştırıp Yolan Öğretmene Soruşturma

İstanbul'da 11 yaşındaki A.İ. İstanbul'da olan özel bir öğretim kurumunda eğitim görüyordu. 18 Nisan günü matematik dersine giren A.İ. derste sakız çiğniyordu.

Öne sürülene göre öğretmen İlkay T., öğrencisinin sakız çiğnemesine sinirlendi ve yanına çağırarak önce sert bir uyarıda bulundu, sonrasında çocuğun ağzındaki sakızı çıkararak saçına yapıştırdı. Sabah'tan Atakan Irkmak'ın aktardığına göre, öğretmen küçük çocuğun kafasına yapıştırdığı sakızı işkence yapar gibi kafasından yoldu.

MÜDÜR YARDIMCISI HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Sınıf içinde çığlık çığlığa bağırarak feryat eden küçük çocuğun yardımına müdür yardımcısı koştu. A.İ.'yi önce okul revirine götüren müdür yardımcısı sonrassında ağlama krizine giren çocuğu tedavi ettirmek için hastaneye götürdü.

ÖĞRETMEN HAKKINDA SORUŞTURMA

Anne ve babaya durum haber verildiğinde ise çocuklarını o halde gören ebeveynler önce okul müdürü ve müdür yardımcısı ile tartışıp sonrasında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal