Oğlundan 107 Yaşındaki Babasına ''Canı Sıkılmasın'' Jesti

Sadık Candan isimli kişi 107 yaşında olan babasını evde sıkılmasını istemediği için her gün Ankara Kalesi'nde bulunun restoranına getiriyor.

20.03.2019-12:36 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-12:21) Oğlundan 107 Yaşındaki Babasına ''Canı Sıkılmasın'' Jesti

1997 yılından beri Ankara'da restoran işletmeciliği yapan Sadık Candan müşterilerinin yanı sıra bir kişiyi de her gün restoranın da konuk ediyor.

107 yaşındaki babası Taşdan Candan'ı evde sıkılmaması için her gün kendisiyle beraber restorana getiriyor. Müşteriler yemeğini yerken kendisine hazırlanan divanda uyuyan Taşdan Candan durumdan hem memnun hem de yaşından dolayı şikayetçi.

GÖZ GÖRMÜYOR, KULAK DUYMUYOR, AYAK BASMIYOR

Taşdan Candan hayatın ellerinden gittiğini artık gözlerinin görmediğini, kulağının duymadığını, ayağının basmadığını söyleyerek sitem ederek ifade ediyor.

Konuşmasının bir bölümünde askelriğinden de bahsaden Taşdan Candan 1930 ile 1936 arasında belilri aralıklarda askere alındığını ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk komutasında bir asker olduğunu söylüyor.

Atatürk'ten bahsederken de yemek yediğini kimsenin görmediğini, yemek yediği yeri de kimsenin bilmediğini söylüyor. Atıyla bir oraya gider bir buraya gider nerede olduğunu anlayamazdınız, O heryerdeydi diyen Taşdan Candan yaşlılıkltan şikayet ediyor.

Eşiyle kağıda çizerek anlaşan Taşdan Candan okuma yazma bilmediği için pazar, market alışverişinde eşinin kağıda çizdiği meyve sebzeleri göstererek alışveriş yaptığını söylüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal