Nihat Genç'ten İmamoğlu Uyarısı: 'İSPARK'ı PKK Alırsa Ne Olacak?'

Gazeteci Nihat Genç, 23 Haziran'da tekrar edilecek İstanbul seçimlerine ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Genç, CHP'nin seçimler için PKK'ya rüşvet vermiş olabileceğine dikkati çekti.

27.05.2019-12:45 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-12:53)

Youtube kanalı Veryansın TV'de gündeme bomba gibi düşen değerlendirmelerde bulunan Nihat Genç, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çok ağır ithamlarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'na "iman" edenlerin ileride çok pişman olacaklarını söyleyen Genç, CHP ve Ekrem İmamoğlu'nun HDP/PKK ile yaptığı seçim pazarlığını dile getirdi.

İMAMOĞLU İSPARK'I PKK'YA MI PEŞKEŞ ÇEKTİ?

"İmamoğlu ya da CHP seçim rüşveti olarak ne verdi?" diye soran Nihat Genç, CHP adayının HDP ile seçim rüşveti konusunda anlaştığını öne sürdü ve sözlerine şu şekilde devam etti:

İki tane meclis üyesi mi... Yoksa? İSPARK diye bir şey var, otoparklar... Otopark, on bin tane otopark var... Bunların işletmesi. Bu İSPARK'ın, İstanbul otoparklarının işletmesi HDP'ye verildiği takdirde, HDP dediğin elamanları nereden geliyor? PKK ya da Kandil! İstanbul'un göbeğinde 2 bin, 3 bin tane Kandil demek!"

"İstihbarat zaafiyeti doğurur" uyarısı
Böyle bir ihtimal karşısında yaşanabilecek istihbarat zaafiyetine karşı uyarılarda bulunan Genç, PKK'nın hendek eylemlerini hatırlatarak, "Mardin'de yolları nasıl kontrol ettiklerini belediye güçleri ile gördünüz!" dedi.

Nihat Genç şöyle devam etti;

"Bu istihbari açından çok tehlikeli bir şey mi, değil mi? Hadi soruyorum; İSPARK'ın HDP'ye bir seçim rüşveti olarak verilmesi, bir örnek olarak bunu veriyorum, bir aydın olarak felsefe okudum, mantık okudum, kafamdan yorumlayıp söylüyorum size... İSPARK'ın HDP'ye bir seçim rüşveti olarak verilmesinden sonra İstanbul'un güvenliği ne olacak, bu sorunun cevabı var mı? İmamoğlu'nu yine desteleyin, ama uyanık olun iman etmeyin, iman ederseniz yarın soru soramazsınız! 'Sen ne yaptın' diyemezsiniz? FETÖ'de olduğu gibi.."

Son Dakika Gündem Haberleri çin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal