Nedim Şener ve CHP'li Tezcan Yayında Birbirine Girdi

Gazeteci Nedim Şener canlı yayında CHP Sözcüsü Bülent Tezcan'la 'Pensilvanya' iddiaları üzerine tartıştı.

20.07.2018-09:37 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-09:54)

Nedim Şener'in, CNN Türk canlı yayınında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan ile alakalı FETÖ iddialarını dile getirmesinin sonrasında telefonla canlı yayına bağlanan Bülent Tezcan, gazeteci Şener'in sözlerine tepki gösterirken ikili arasında sert bir tartışma oldu.

NEDİM ŞENER: "SİZİ İŞLETMİŞLER"

Gazeteci Nedim Şener, CHP Sözcüsü Tezcan'ın Pensilvanya'ya gittiği şeklinde bir şey söylemediğini, mevzu bahis söylemin de kendisine ait olmadığını, Bülent Tezcan'ın birileri tarafından 'işletildiğini' bildirdi.

"ABD'YE HALI SATMAYA MI GİTTİN"

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ise ABD'ye bir kuruluşun davetlisi olarak gittiğini ifade ederken "Benim Fetullahçılarla herhangi bir alışverişim yok’’ şeklinde cevap verdi.

Bunun üzerine gazeteci Nedim Şener, "ABD'ye niye gittin halı satmaya mı? Hangi kurumun davetiyle gittiğinizi nasıl bilmezsiniz? Sizin partilileriniz FETÖ'nün yayın organlarının önünde nöbet tutmadı mı? Siz nasıl Atatürk'ün partisisiniz" ifadelerini kullanarak CHP Sözcüsü Bülent Tezcan’a yüklendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal