Mustafa Tuna ve Melih Gökçek Arasında Sert Tartışma: İnsan İçine Çıkamazsın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski belediye başkanı Melih Gökçek arasında hafriyat tartışması başladı. Gökçek, Tuna'nın iddialarına cevap verirken, "Seni insan içine çıkamaz duruma getiririm" dedi.

03.10.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-16:24) Mustafa Tuna ve Melih Gökçek Arasında Sert Tartışma: İnsan İçine Çıkamazsın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek döneminde aylık 30 bin TL olan hafriyat gelirlerinin, kendi döneminde aylık 15 milyon TL'ye yükseldiğini ifade etmişti. Bu iddiaya yanıt veren Gökçek, ''Partime zarar vermeyeceğime inansam, seni insan içine çıkamaz duruma getiririm.'' dedi.

MUSTAFA TUNA 15 MİLYON TL ÇIKIŞI

Tuna, ''Büyükşehir Belediyemizin gelirleri her geçen gün daha da yükseliyor. Özellikle hafriyat gelirlerini devraldıktan sonra gözle görünür bir yükseliş söz konusu. Daha önce aylık 30 bin lira olan hafriyat gelirleri inşaat sezonunun durduğu bir dönemde dahi aylık 15 milyon liraya çıktı.'' diye konuştu.

Gökçek bu çıkışa Twitter hesabı sütünden bir cevap verdi ve Tuna'nın kendisini "insanların gözünde hırsız ilan ettiğini" söyleyerek şöyle dedi:

''BİZİ HIRSIZ İLAN ETMİŞ''

"Bugün Sn. Mustafa Tuna attığı bir twitte ve bir TV'de gerçekleştirdiği konuşmada, aylık 30 bin TL olan hafriyat gelirlerinin 15 milyon TL'ye vardığını yazarak resmen insanların gözünde bizi hırsız ilan etmiş. Yanıt vermezsem, bu suçlamayı kabul etmiş olurum. Verdiğim yanıtın bir nefsi müdafaa olduğunu parti yönetimimin anlayışla karşılayacağı umudu ile, meseleyi ayrıntılı olarak anlatmak isterim.''

''BU RAKAM TUNA'NIN YALANIDIR''

"Bu rakam Tuna'nın yalanıdır. Benim öğrendiğime göre Tuna döneminde dört aylık toplam hasılat tamı tamına 22 milyon 300 bin TL'dir. Yani ortalama aylık 5,5 milyondur. Şimdi... Bu hesapta Tuna'nın en büyük kurnazlığı hasılatı yazarken masrafı saklamasıdır."

Gökçek ardıdnan belediyenin hafriyat işinde masraflarını aktararak şöyle dedi:

''SONBAHAR VE KIŞ AYLARINDA GELİR DÜŞER''

"Belediyenin topladığı 22 milyon TL, hafriyatın en yoğun olduğu dönemdir. Önümüzdeki sonbahar ve kış aylarında bu hasılatın 1/4'ünü dahi toplamak zordur. Bir senelik dönemde toplanacak para taş çatlasa 35 milyonu (hadi abartalım 40 milyonu) ancak bulur."

'''MUSTAFA TUNA'YA HER TÜRLÜ YANLIŞI YAPTIRIYOR''

Melih Gökçek, devamında da "Mustafa Tuna'nın partimize verdiği zararların arkasında kim var?" sorusunu ortaya atarak, cevabını da sonraki paylaşımlarında kendisi verdi.

Gökçek'in söylemine göre, Hakan Bakkalbaşıoğlu adındaki bir şahıs 2019 yerel seçimlerinde "Ankara Belediyesi'ni Mansur Yavaş'a kazandırmak için" Mustafa Tuna'ya "her türlü yanlışı yaptırıyor."

''SENİ İNSAN YÜZÜNE ÇIKAMAZ HALE GETİRİRİM''

Melih Gökçek, seri paylaşımlarını "Buraya dek yazdıklarım yalnızca nefs-i müdafaa. İnan partime zarar vermeyeceğime inansam, seni insan yüzüne çıkamaz duruma getiririm" diyerek bitirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal