Muharrem İnce Yine Kendisini Yalanladı

24 Haziran seçimleri süreci boyunca ikinci tur hesapları yaparak HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a özgürlük isteyen Muharrem İnce, böyle bir söylemi olmadığını ifade etti.

25.06.2018-15:38 - (Son Güncelleme: 25.06.2018-15:38)

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına rakip olarak çıkan Muharrem İnce, aldığı seçim yenilgisine ilişkin bugün ilk kez konuştu.

Seçim sonuçlarını kabul ettiğini ifade eden Muharrem İnce, açıklamalarının sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

"BEN BÖYLE BİR ŞEY DUYMADIM"

Terör soruşturması çerçevesinde tutuklanan dönemin HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın anımsatılması üzerine açıklamalarına başlayan Muharrem İnce, CHP’nin hiçbir zaman Selahattin Demirtaş'ın özgür olmasına dair bir söylemi olmadığını ifade etti.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "CHP hiçbir zaman Selahattin Demirtaş'ın özgür olmasına yönelik hiçbir söylemi olmadı, en azından ben böyle bir şey duymadım’’ şeklinde konuştu.

YARDIMCILIK SÖZÜ

Diğer yandan, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ikinci tur hesapları yaparak Selahattin Demirtaş'ı Cumhurbaşkanı yardımcısı yapacağını ifade etmişti.

CEZAEVİ ZİYARETLERİ

CHP'li milletvekilleri de Selahattin Demirtaş'a özgürlük diye çağrıda bulunup sürekli cezaevine ziyaret gerçekleştirmişti.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal