Muharrem İnce İzmir Mitinginde Bir Kadınla Tartıştı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin İzmir mitinginde ilginç bir olay yaşandı. Bir kadının sürekli Muharrem İnce'ye seslenmesi üzerine İnce, ""Eğer size uysam burada 2 milyon insanı bırakıp sizinle sohbet etmem gerek" dedi.

22.06.2018-09:10 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-12:26)

24 Haziran erken seçimi arefesinde çalışmalarını devam ettiren Muharrem İnce, İzmir mitinginde bir kadının ön sıralardan devamlı kendisine seslenmesi üstüne tepki gösterdi. İnce, "Eğer size uysam burada 2 milyon insanı bırakıp sizinle sohbet etmem gerek" dedi.

"15 DAKİKADIR ABLACIĞIM, SÖYLE BAKALIM, İYİ MİSİN?, HAYDİ BİR ALKIŞ ABLAMA"

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kendisine seslenen kadına "Eğer size uysam burada 2 milyon insanı bırakıp sizinle sohbet etmem gerek. Sizi duyuyorum fakat sizinle sohbet etme imkanım yok" dedi ve kadına gidip "15 dakikadır ablacığım, söyle bakalım! İyi misin? Allah razı olsun, haydi bir alkış ablama..." sözlerini kullandı.

İnce'nin açıklamalarından öne çıkanlar ise şu şekilde:

"BU 49. GÜNDE 105. MİTİNGİMİZ"

Sahnenin önünde 1 milyon insan var ise 1 milyon kişi de sahnenin arkasında var. Bu 49. günde 105. mitingimiz. Günlerdir konuşma yapıyorum fakat medya vermemekte kararlı. Hele bir TRT var, parayı bizden alıyor Erdoğan'ın borazanlığını üstleniyor.

"BU SEÇİMDE SADECE ANKET ŞİRKETLERİ KAYBEDECEK"

Türkiye Cumhuriyeti'nin seçiminde ilk defa bu seçimin kaybeden tarafı olmayacak. Yalnızca anket firmaları kaybedecek, Erdoğan dahi kaybetmeyecek. Bu seçimi ben kazandığım zaman tüm Türkiye kazanmış olacak. Ben tüm annelere sesleniyorum, bütün partililerin annelerine sesleniyorum. Onlara iyi eğitim sağlayacağız. Onları tarikatların yurtlarına muhtaç bırakmayacağız.

"BAKANLAR KURULUNDA HER PARTİDEN İSİM OLACAK"

Her şey hazır, zımba gibi bir kadro var, yakında duyuracağım. Bakanlar Kurulunu yalnızca CHP'den oluşturmayacağım. Bakanlar Kurulunda her partiden bakan olacak. Orada CHP'li olacak, ülkücü olacak, HDP'li olacak, İYİ Partili olacak, AKP'li de olacak. Türkiye'yi bir araya getireceğiz, Türkiye'yi kucaklayacağız. Kadromla aylardır uğraşıyorum. Erdoğan kendisine saray hazırlıkları gerçekleştirirken ben Türkiye'yi idare etme hazırlıkları gerçekleştiriyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal