Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kritik Görüşmesi Başladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için AK Parti Genel Merkezi'ne giriş yaptı.

09.05.2018-21:06 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-21:22) Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kritik Görüşmesi Başladı

Türkiye'nin merakla izlediği CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantısı bu akşam saat 21.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşiyor.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Edirne mitinginde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi'nde buluşacağını duyurmuştu. Türkiye'nin merakla beklediği buluşma 21.00'da başladı.

Muharrem İnce cumhurbaşkanı adaylarını ziyaret ettiğini anımsatarak, 'Sayın Temel Karamollaoğlu'na, makamına gittim başarılar diledim, Sayın Akşener'e, makamına gittim başarılar diledim. Az önce de Sayın Demirtaş'a gittim, başarılar diledim. Şimdi az önce yanıt geldi, Sayın Erdoğan da akşam saat 21.00'de parti genel merkezinde beni kabul edeceklermiş, şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğim.' demişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal