Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Muharrem İnce: Başka Adayı Desteklerim

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün Antalya’da bir canlı yayına katıldı. Bir çok konu hakkında açıklamalar yapan Muharrem İnce, olası bir ikinci tura kim kalırsa o adayı destekleyeceğini söyledi.

12.05.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-11:07) Muharrem İnce: Başka Adayı Desteklerim

O GÜNKÜ GÖRÜŞMELERDE SONUÇ ÇIKMADI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, HDP'nin ittifakta yer almaması ile ilgili sorunun sorulmasının akabinde konuya ilişkin şu cevabı verdi "Siyaset ileriye dönük bir iştir, önümüze bakmamız gerekiyor. O günkü görüşmelerde sonuç çıkmamış olabilir. Önümüzde gelecek olan günlerde siyasetin nasıl şekilleneceğini hiç birimiz bilemeyiz. Bütün siyasi partilere eşit mesafede davranacak bir cumhurbaşkanı adayı olarak inşallah gönüllerde bu millet ittifakı kuracaktır" ifadelerini kullandı.

İKİNCİ TURA KALACAK OLAN ADAYI DESTEKLERİM

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye seçimin ikinci tura kalması fakat kendisinin ikinci tura kalamamış olması durumunda nasıl bir yol haritası izleyeceksiniz sorusuna yönelikte şu şekilde bir açıklama yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce açıklamasında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ve kendisinin değil de başka bir adayın ikinci tura çıkması halinde ikinci tura çıkmış olan adayın yardımcısı olabileceğini ifade etti.

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce " Eğer ben ikinci tura kalırsam aday olan arkadaşların da bana yardımcı olmalarını isterim. Bu beni mutlu eder. Bu birinci tur öncesi centilmenlik anlaşmasıdır aynı zamanda. Benim sözüm sözdür. Herkesin bu konuda söz vermesi milletimizin için hayırlıdır" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;