Muhalefet Adayları Anketlere Bakamaz Halde! İşte CHP'yi Yıkan Anket

Ardı ardına açıklanan anket sonuçları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dışındaki tüm aday adaylarının durumlarının ne kadar zorda olduğunu ortaya koyuyor. CHP ve İYİ Parti ve HDP'nin oyları yerlerde.

11.05.2018-10:17 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-10:35) Muhalefet Adayları Anketlere Bakamaz Halde! İşte CHP'yi Yıkan Anket

Açıklanan üçüncü anketten de muhalef adaylarını güldürecek bir sonuç çıkmadı. MetroPoll'ün 24 Haziran seçimlerine yönelik yaptığı ankete göre Meclis'te çoğunluğu yakalamaya uğraşan muhalefetin durumu pek de iç açıcı değil. 

24 Haziran Seçimleri'ne günler kala kamuoyu araştırma şirketleri de çalışmalarını hızlandırdı. Ardı ardına açıklanan anket sonuçları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranının tartışmasız yükselişte olduğunu gösteriyor. 

28 ili kapsayan MetroPoll'ün anketinde 2 bin 63 kişinin katılımı sağlandı. Anket sonucu bu pazar seçim olsa AK Parti'nin yine seçimlerde ilk sırada olduğunu gösteriyor. 

CHP ARADIĞINI BULAMADI

Sonuçlara göre; AK Parti, MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı, Meclis'teki çoğunluğu daha şimdiden ele geçirmiş durumda.

OY ORANLARI

AK Parti + MHP yüzde 54

CHP yüzde 21

İyi Parti yüzde 12

HDP yüzde 10

Diğer yüzde 3

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal