Muğla İl Milli Eğitim Müdürü'nün Paylaşımına CHP'den Tepki

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü'nün "Davana Sahip Çık" etiketi ile yaptığı paylaşıma CHP'den tepki geldi. CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, "Siyaset yapacaksanız bulunduğunuz makamı terkedin" diyerek İl Milli Eğitim Müdürü'nü istifaya davet etti.

21.06.2018-12:50 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-12:39) Muğla İl Milli Eğitim Müdürü'nün Paylaşımına CHP'den Tepki

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'ye ait Twitter hesabından 'DavanaSahipÇık' etiketiyle yayınlanan paylaşımlara tepki gösterdi. Zeybekoğlu'nun istifaya davet ettiği Ekinci, "Siyasetle bir alakamız yoktur. Devlet memuru olmanın duruşu ile hareket ediyoruz" dedi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından 24 Haziran seçimleri arefesi 'DavanaSahipÇık' etiketi 'Unutma, unutturma', 'Davana asla küsme', 'Bir sabah kalktığında pişman olmamak için davana sahip çık', 'Türkiye her zorluğun üstünden gelir Allah'ın izniyle. Korku ve ümitsizliğe düşürecek haberlere aldanmayın. Yarına hainler temizlenecek' mesajlarının paylaşılması eleştirilere sebep oldu.

'SİYASET YAPACAKSANIZ MEVKİYİ DERHAL BOŞALTIN'

CHP Muğla İl Başkanı Zeybekoğlu, mesele ile alakalı yazılı açıklama gerçekleştirerek, şunları söyledi:

"Sayın Muğla İl Milli Eğitim Müdürü, eğer siyaset yapmak istiyorsanız olduğunuz görevi derhal terkedin. Vatanımızda 'milli' sözü, milli eğitim ve milli savunma bakanlıklarında tercih edilir. Sizin vazifeniz, geleceğimiz çocuklarımıza sahip olmak, eğitimde yenilikçi çözümler getirmektir. Sizin göreviniz, eğitime kafa patlatmak, ülkemizi çağdaş ülkeler düzeyine çıkarmak için fikri, vicdanı, irfanı hür gençler yetiştirmek olmalıdır. Bir partinin propagandasına alet olup, taraf olmak kesinlikle vazifeniz olamaz. Hemen vazifenizden ayrılın, siyaseti istediğiniz gibi ülkemizde yapın. Seçim yasaklarına gidilen bu dönemde okullar da tatil edilmişken sizin de istifa ederek, uzun bir tatile ayrılmanız, Muğla'mız için de çok faydalı olur."

CHP'li Zeybekoğlu, paylaşımında, Muğla Valisi'nin de hassasiyet ve ivedilikle lazım olanı yapmasını beklediklerini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal