Milli Savunma Bakanlığı Askeri Alımları Ne Zaman ?

Milli Savunma Bakanlığı'nın iş ilanları vatandaşların yakın merceği altında. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı erkek-kadın anlaşmalı Astsubay alımı uygulamakta.Bu alım ne zaman yapılacak? Milli Savunma Bakanlığı subay alımı müracatına ilişkin detaylar...

03.02.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-16:08) Milli Savunma Bakanlığı Askeri Alımları Ne Zaman ?

Jandarma Genel Komutanlığının erkek/kadın muvazzaf/anlaşmalı Astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının erkek/kadın anlaşmalı Astsubay gereksinimini gidermek için 04-21 Şubat 2020 tarihleri aralığında internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Peki astsubay alımı için müracat koşulları neler?

1. Müracalatlar yalnızca, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet sistesi ile, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sisteminden e-Devlet uygulaması aracılığılya gerçekleştirilecektir. İnternet yolu haricinde şahsen veya posta ile yapılan müracatlar kabul edilmeyecektir.

2. Adayların “Müracat Kılavuzunun” tümünü okuyarak müracatını gerçekleştirmesi gereklidir.

3. Müracatlar, 04 Şubat 2020 tarihi ile 21 Şubat 2020 tarihi arasında gerçekleştirilecek olup 21 Şubat'ta saat 16:00’da sona erecektir.

4. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi’ne adaylar, e-Devlet sitesinden e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı alternatiflerinden herhangi biriyle giriş sağlayabilecektir.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İÇİN İSTENEN KRİTERLER

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. Başvuru Kılavuzlarında açıklanan öğrenim programlardan mezun olmak, bunlara emsalliği YÖK tarafından sayılan yurtdışındaki yükseköğretim kuruluşlarından mezun olmak veya geçici kayıt tarihi olarak tayin edilen 04 Ağustos 2020'ye kadar öğrenimini tamamlayacak halde olmak.

3. Jandarma Genel Komutanlığı için kılavuzda açıklanan Lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun olmuş veya 04 Ağustos 2020 tarihine kadar mezun olabilecek halde olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydı için 01 Ocak 2020 tarihi itibariyle yirmi yedi yaşını doldurmamış (01 Ocak 1993 ve sonrası doğumlular), lisansüstü öğrenimi tamamlamış olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre otuz iki yaşını doldurmaımış olmak (01 Ocak 1988 ve sonrası doğumlular),

4. Sahil Güvenlik Komutanlığı için ön lisans bölümlerinden eğitimini tamamlamış veya 04 Ağustos 2020 tarihine dek mezun olabilecek halde olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına için 01 Ocak 2020 tarihi itibariyle yirmi yedi yaşını doldurmamış olmak (01 Ocak 1993 ve sonrası doğumlular),

5. Güvenlik tahkikatı ve arşiv tektikleri olumlu olmak,

6. Gebe olmamak,

7. Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaş veya sözleşmeli erbaş/er olarak görevli iken ayrılmamış veya çıkarılmamış olmak,

8. www.jandarma.gov.tr , www.sg.gov.tr , www.jsga.edu.tr  ve www.dpb.gov.tr  internet sitesinde paylaşılan “2020 Yılı J.Gn.K.lığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ve “2020 Yılı S.G.K.lığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu”nda açıklanmış olan müracat koşullarını bulundurmak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal