Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın 30 Ağustos Mesajında İdlib Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na değinerek İdlib'le alakalı yaptığı açıklamada "Gözlem noktalarımıza zarar geldiği takdirde meşru müdafaa hakkımızı kullanırız" dedi.

30.08.2019-10:09 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-10:06) Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın 30 Ağustos Mesajında İdlib Açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, FETÖ ile mücadele, İdlib ve Pençe harekatıyla alakalı açıklamalar yaptı.TSK'nın gözlem noktalarına saldırı yapıldığı iddialarıyla alakalı açıklamalar yapan Akar "Gözlem noktalarımıza zarar geldiği takdirde meşru müdafaa hakkımızı kullanırız" sözlerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün haricinde Bakan Yardımcıları'nın da katıldığı Türk Silahlı Kuvvetlerinde bir üst rütbeye terfi eden personelin rütbe işaretlerinin verildiği törene katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerin'de bir üst rütbeye terfi eden personelin rütbe işaretleri dün Milli Savunma Bakanlığında yapılan törenle verildi.

Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün yanı sıra Bakan Yardımcılarının da katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal