Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: En Son Terörist Etkisiz Hale Getirilmeden Bölgeden Çıkmayacağız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar sınırın sıfır noktasına gidip askerlerle bayramlaştı. Pençe Harekatı ile ilgili bilgiler veren Akar, "Orada en son terörist etkisiz hale getirilmeden de o bölgeden çıkmayacağız" dedi.

05.06.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 05.06.2019-11:03)

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) komuta kademesi, Pençe Harekat bölgesindeki inceleme ve denetlemeleri çerçevesinde Balkayalar'da sınırın sıfır noktasındaki 2 bin 400 rakımlı Büyüktopraklı Üs Bölgesi'ne gitti. Mehmetçik ile bayramlaşan, askerlerin aileleriyle telefonda konuşan Akar, "Pençe Harekatımız sürüyor. Teröristlerin Pençe harekat bölgesindeki bütün inlerine girilecek. Orada en son terörist etkisiz hale getirilmeden de o bölgeden çıkmayacağız. Orayı teröristlerden temizleyeceğiz." dedi.

Hulusi Akar, yanında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Pençe harekat bölgesindeki inceleme ve denetlemeleri çerçevesinde dün Büyüktopraklı Üs Bölgesi'ne de gitti.

Balkayalar bölgesinde sınırın sıfır noktasındaki 2 bin 400 rakımlı üs bölgesine gelişinde birlik komutanından hudut tekmili alan Akar, ardından mevzideki askerlerle tek tek sohbet etti. Askerlerin bayramını kutlayan Akar, Hakurk bölgesini gören üs bölgesindeki faaliyetler ile alakalı brifing aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal