Milli Savunma Bakanı Akar: Savunma Sanayisinde Yerlilik %70'e Ulaştı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri'de vatandaşlara hitap etti. Akar, "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.

24.02.2019-17:31 - (Son Güncelleme: 24.02.2019-17:20) Milli Savunma Bakanı Akar: Savunma Sanayisinde Yerlilik %70'e Ulaştı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen AK Parti mitinginde konuştu.

"SON TERÖRİST ÖLDÜRÜLENE KADAR.."

Terörle mücadelenin son terörist öldürülene kadar devam edeceğini söyleyen Bakan Akar, "Asil milletimizin sevgi, güven ve duasından aldığımız güçle, 'ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla mücadelemizi aynı azim ve kararlılık ile sürdürmekteyiz. Mücadelemiz, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecektir." dedi.

"SAVUNMA SANANİYE %70 YERLİLİK"

Bakan Hulusi Akar savunma sanayiinde yerlilik oranının %70'e ulaştığına vurgu yaparak "Başta silahlı İHA'lar, İHA'lar ve silahlı helikopter Atak ve milli gemilerimiz olmak üzere terörle mücadele dahil ülkemizin savunması ve güvenliği için gerekli olan silah, araç gereç, malzeme ve mühimmat kullanmanın, yerli imalat kullanmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. " ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal