Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Eğitiminiz Ortaysa Ekonominiz de Orta Olur

Malatya'da çeşitli temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bütün illerimizin gelmeden önce fotoğraflarını çekiyoruz. Nerede ne ihtiyaç var, derslik açısından, öğretim açısından yer teknoloji, eğitim teknolojisi bakımından nelere ihtiyaç var bunları belirliyoruz." diye konuştu.

17.03.2019-12:43 - (Son Güncelleme: 17.03.2019-12:23) Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Eğitiminiz Ortaysa Ekonominiz de Orta Olur

Malatya'da çeşitli temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kent merkezindeki bir otelde STK'lar ile düzenlenen toplantıya katıldı. 

HER İLİMİZİN İHTİYAÇLARINI TESPİT EDİYORUZ

Bakan olduktan sonra birçok ili ziyaret ettiğini belirten Selçuk, "Bütün illerimizin gelmeden önce fotoğraflarını çekiyoruz. Nerede ne ihtiyaç var, derslik açısından, öğretim açısından yer teknoloji, eğitim teknolojisi bakımından nelere ihtiyaç var bunları belirliyoruz." diye konuştu.

EĞİTİM İLE EKONOMİ ARASINDA BAĞLANTI VAR

Türkiye'deki eğitimin orta olması sebebiyle, ekonominin de orta olduğunu görüşünü dile getiren Bakan Selçuk, "Kişi başına düşen milli gelir açısından orta gelir tuzağı aslında orta eğitim tuzağıdır. Eğitimizin ortaysa eğer ekonominiz orta olur. O sebeple bizim eğitime olan bakış açımız, yatırımımız giderek güçlenecek ve daha ileri mesafelere götüreceğiz inşallah." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal