Mikrofon Açık Unutulunca CHP ile HDP'nin İttifakı Bir Defa Daha Kanıtlandı

CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan ve CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, mikrofonu açık unutunca HDP ile kurdukları ittifak bir defa daha kanıtlanmış oldu. Programa katılan bir iş insanı ise "Bizim oy Kürdistan'a" dedi.

09.03.2019-10:08 - (Son Güncelleme: 09.03.2019-09:58) Mikrofon Açık Unutulunca CHP ile HDP'nin İttifakı Bir Defa Daha Kanıtlandı

Her defasında terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ile gerçekleştirdikleri kirli ittifakı inkar eden CHP, bu defa fena yakalandı. CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan ve CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin çok büyük bir skandala imza attı.

SELADAN RAHATSIZ OLDU

Cuma günü gerçekleştirdikleri miting sırasında Cuma selası okunmasıyla konuşmasını bitiren Ensar Aytekin, mikrofonu açık unuttu. Seladan rahatsız olan partili imama ağza alınmayacak sözler söyledi. Bir süre sonra mikrofonun açık olduğunu anlayan bir partili kapatmayı denese de başarılı olamadı.

"BİZİM OY KÜRDİSTAN'A"

Bir diğer skandalın sahibi ise, Selman Hasan Arslan... CHP'li aday, yanına gelen bir iş insanı ile sohbet etmeye başladı. Skandal diyalogda ele alınanlar ise 'Kürdistan'dı. Sözde iş adamı, "Bizim oy Kürdistan'a" sözlerini kullandı. Selman Hasan Arslan ise, "Bize verecek demektir." diyerek HDPKK ile kurdukları ittifakı bir defa daha kanıtladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal