MHP'li Belediye Başkanı İstifa Edip İYİ Parti'den Milletvekili Adayı Oldu

Manisa Alaşehir'in MHP'li Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, İYİ Parti'den milletvekili olmak için görevinden ve partisinden istifa etti.

27.04.2018-18:58 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-18:52) MHP'li Belediye Başkanı İstifa Edip İYİ Parti'den Milletvekili Adayı Oldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde görevinden istifa eden Belediye Başkanı MHP'li Gökhan Karaçoban, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

"İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İÇİN İSTİFA ETTİM"

Milletvekili aday adaylığını bir tasarım şirketinin ofisinde yaptığı basın toplantısıyla açıklayan Gökhan Karaçoban, istifası ve adaylık süreci hususunda bilgi verdi. Karaçoban, "7 sene 1 aydır devam ettiği Alaşehir Belediye Başkanlığı görevimden 24 Haziran'da yapılacak erken genel seçimde İyi Parti'den milletvekili aday adayı olmak amacıyla istifa ettim. Bizimle görev yapan, emeklerini bizden esirgemeyen dostlarımıza teşekkür ederim.

"BUNDAN SONRA SİYASİ HAYATIMIZA İYİ PARTİ'DE DEVAM EDECEĞİZ"

Geldiğimiz nokta gereği bundan sonra siyasi yaşamımıza nasip olursa yeni bir hareket, yeni bir heyecanla İyi Parti tarafında mücadele ederek devam edeceğim. Bunun için halkımızdan gerekli karşılığı görmek, onların beğenilerine layık olmaya uğraşmak en büyük amacımdır.

"BU ÜLKENİN SEÇİM HAVASINDAN ÇIKMASI GEREKİYOR"

Dış politikada ve ekonomik anlamdaki bu sıkıntı, bu sıkıntılı günler, bu erken seçimi getirdi. 3 Kasım 2019'da yapılması lazım olan genel seçimlere kadar bu sürecin taşınamayacağı anlaşıldı. Bu ülkenin muhakkak ve muhakkak seçim havasından çıkması lazımdı. Bu sebeple, TBMM'de alınan kararla 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan erken genel seçimin, bir an önce vatandaştaki bu beklentiye yanıt vermesini, onları yeniden canlandıracak, ümit ve yeni bir ışık olacak neticeleri doğurmasını Yüce Rabbimden diliyorum. Hiç kimse merak etmesin Türkiye iyi olacak" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal