MHP'den İYİ Parti'ye Geçen Vekilden İlk Açıklama

Dün Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Kadir Koçdemir’den konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

27.04.2018-12:59 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-12:53) MHP'den İYİ Parti'ye Geçen Vekilden İlk Açıklama

Dün Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Kadir Koçdemir’den konuya ilişkin ilk açıklama geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden İYİ Parti’ye geçmişti. İlk açıklama geldi

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Yİ Parti’ye geçmişti... İlk açıklama şu şekilde geldi Kadir Koçdemir, açıklamalarında şunları kaydetti.

“Son bir buçuk yıldır vicdanıma ve partimin yarım asırlık çizgisine sadakatimi parti içinde kalarak korumak imkansız hale gelmiştir. Seçmenden aldığım vekalet görevini layıkıyla tanımlama adına, seçim takviminin açıklanmasına kadar bekledim. Bu sadakati korumak ve millete hizmet için başta parlamenter demokratik sistem ve hukuk devleti, olmak üzere ülke sorunları üzerinde ısrarla açık, net ve doğru tavır gösteren İYİ Parti’ye katıldım. 24 Haziran seçimleri Türkiye'nin normalleşmesi ve tekrar siyaset yapılabilir hale gelmesi amacıyla yegane fırsattır. Emin, ehil ve halka yakın kadroların, ayırmadan kayırmadan ve buyurmadan; ilgiyle, bilgiyle ve sevgiyle hizmet ettiği bir Türkiye İYİ Parti’yle mümkün olacaktır.” İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Cumhuriyet Halk Partisi’nden geçen 15 vekille meclisteki sayısını 20’ye yükseltmiş ve grup kuracak çoğunluğu elde etmişti. Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Milletvekili Kadir Koçdemir’le birlikte Mecliste İYİ Parti’nin koltuk sayısı 21 oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal