MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Fehmi Koru'ya: FETÖ'nün Fehmi'si Pensilvanya'nın Korusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazeteci Fehmi Koru'ya çok sert çıktı. Koru'nun yazdığı yazıdan bahseden Bahçeli, "FETÖ’nün Fehmi’si, Pensilvanya’nın Koru’su, 15 Temmuz’un intikamını almak için sıraya girdi. Bu şahsın elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması hayrettir" dedi.

20.04.2019-12:19 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-12:10) MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Fehmi Koru'ya: FETÖ'nün Fehmi'si Pensilvanya'nın Korusu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya’da partisinin belediye ve il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda seçim sürecine yönelik çarpıcı tespitler yapan Bahçeli, kripto FETÖ’cü Fehmi Koru’nun, Cumhur İttifakı’nı dönük yazdığı sözde analizine de değindi.

“FETÖ’NÜN FEHMİ’Sİ PENSİLVANYA’NIN KORU’SU…”

Fehmi Koru gibi kripto FETÖ’cülerin, maskelerinin düştüğünü anımsatan MHP lideri “Biz bunların alayını biliyoruz. Ne yapmak istediklerini az çok biliyoruz. FETÖ’nün Fehmi’si, Pensilvanya’nun Koru’su, 15 Temmuz’un intikamını almak için sıraya girdi. Bu şahsın elini kolunu sallayarak dolaşıyor olması hayrettir. Pensilvanya’nın korosunun eski gazeteci kadrosundan olan melun kişi, MHP’nin, AK Parti’nin altını oyduğunu söylemiştir. AK Parti’nin daha az zararlı bir müttefik bulmasını utanmadan sıkılmadan teklif etmiştir. MHP, TBMM’de denge ve denetleme vazifesi yapmaktadır. Bu çürük yumurta, bu husumet odağı hangi hakla bunları söyleyebilmektedir? Karanlık dönemlerin kalemşörü olan bu kişinin geçmişinden utanması var mıdır? FETÖ’nün Koru’su kime hangi mesejları veriyor? Cumhur İttifakı’nı hazmedemeyenler, 15 Temmuz’un intikamını almak isteyenlerdir. Bizim ittifakımız siyasi alışveriş üstüne bina edilmiş değildir. Cumhur İttifakı Türk halkının iradesiyle inşa edilmiştir.” diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal