MHP lideri Bahçeli'den Doğu Akdeniz ve S-400 Açıklamaları

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

26.06.2019-12:23 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-12:15)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. MHP lideri Bahçeli konuşmasında Doğu Akdeniz ve S-400 meselelerine de değindi.

DOĞU AKDENİZ TEPKİSİ  

MHP lideri Bahçeli Doğu Akdeniz'de patlak veren gerginliklere ilişkin olarak Yunanistan'a sert çıktı. Bahçeli konuşmasında, "Yunanistan ateşle oynamaktadır. Çipras Doğu Akdeniz'deki sondaj faaliyetlerinde ısrar etmemizin bedeli olacağını açıklamıştır. Yunan hükümeti bilmelidir ki, Akdeniz ve Ege’de önümüzü kesecek bir korsan henüz anasından doğmamıştır. Denize dökülen dedelerinden ders almalılardır. Çipras meydan okumayı bırakmalıdır kendini tarihe vermelidir. Yunan munan bilmeyiz gideceğimiz yere kadar gideriz. Yolumuza çıkan olursa ezeriz.'' ifadelerinde buluındu.

S-400 MESELESİ  

MHP Lideri Bahçeli S-400 alımına ilişkin olarak, "Devlet şuuru demek bağımsızlık demektir. ABD'nin S-400 hava savunma sistemi üzerinden ülkemizi tehdit etmesi devlet olma vasfımıza hakarettir. Ya bu tehditlere boyun eğeyeceğiz ya da S-400'leri temmuz ayı içinde alıp vatan topraklarına konuşlandıracağız. Bunun başka bir seçeneği kalmamıştır. ABD devletten taviz istemektedir. ABD ister beğensin ister beğenmesin S-400'lerin alınması varoluş meselesine dönüşmüştür. S-400 Türkiye'nin milli güvenliği için kullanılacaktır. Türkiye teslim olmamalıdır taviz vermemelidir. S-400'ü almak milli devletimiz için de vazgeçilmez öneme sahiptir. ABD sorumsuzdur saygısızdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağıya kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal