MHP Lideri Bahçeli'den ABD'nin Tehditlerine Ders Niteliğinde Cevap

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal medyadan ABD'nin tehditlerine çok sert bir şekilde cevap verdi. Bahçeli, "Tehdit acizlerin zaafı, korkakların zayıflığıdır. Kaldı ki, Türk halkına tehdit sökmez, tarihin hiçbir devrinde de işlememiştir" dedi.

28.07.2018-18:26 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-18:35)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Donald Trump ve yardımcısı Mike Pence'in, Türkiye'deki tutukluluğu ev hapsine döndürülen rahip Brunson'ın serbest kalmaması durumunda Türkiye'ye yaptırım uygulayacağını ilan etmesine tepki gösterdi.

"HADDİ VE HUDUDU AŞMAK DEMEKTİR"

İşte MHP Lideri Bahçeli'nin sosyal medyadan paylaştığı açıklamalar:

On yıllardır müttefiklik hukuku içinde yer aldığımız ABD, Evanjelistlerin gazına gelip bir Papazı bahane ederek Türkiye'yi tehdit ediyor. Bu ayıptır, ahlaki kural ihlalidir, stratejik partnerliğe gölge düşürmektir, haddi ve sınırı aşmak demektir.

"TÜRKİYE'NİN TEHDİTLERE PABUÇ BIRAKTIĞI NEREDE GÖRÜLMÜŞ"

Malum Papaz serbest kalmazsa yaptırım uygulayacaklarmış! Bu dil küstahça değil midir? Emir veren, bulanık ve buruşmuş bir tavır sayılmayacak mıdır? Türkiye'nin tehditlere pabuç bıraktığı ne zaman görülmüş, nerede duyulmuştur?

"ABD ÜLKESİNDEKİ FETÖ'CÜLERİ NE ZAMAN İADE EDECEĞİNİ DÜŞÜNMELİDİR"

Türkiye-ABD ilişkilerini casusluk iddiası ile bağımsız ve tarafsız Türk mahkemesinde yargılanan bir Papaz riske atıp krize sokuyorsa ne söylense işe yaramaz. ABD Başkanı Papaz peşine düşeceğine ülkesinde konuk ettiği FETÖ'cüleri ne zaman iade edeceğine kafa yormalıdır.

"TÜRK MİLLETİNE TEHDİT İŞLEMEZ"

Türkiye tam bağımsız, tam bağlantısız bir devlettir. Onun bunun ağzına bakmaz, bakmayacağız. Papaz bahanesiyle şantaja boyun eğmeyiz, eğmeyeceğiz. Tehdit acizlerin zaafı, korkakların zayıflığıdır. Kaldı ki, Türk halkına tehdit sökmez, tarihin hiçbir devrinde de işlememiştir.

"PENSİLVANYA'DAKİ HAİNİ VERİRSE TAKAS İMKANI DOĞABİLİR"

Papazı talep eden ABD, Pensilvanya'daki haini verirse her durum ve koşulda bir takas olanağı ve ihtimali olabilir. Nasıl olsa, suçluların, ajanların ve hainlerin değiş-tokuşuna Soğuk Savaş senelerinde epey tesadüf edilmiştir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal