MHP Lideri Bahçeli: 24 Haziran'daki Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır

MHP Lideri Devlet Bahçeli erken seçimle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bahçeli, "24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.

18.04.2018-20:12 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-20:23) MHP Lideri Bahçeli: 24 Haziran'daki Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim çağrısının ardından Cuhmurbaşkanı Erdoğan bugün medyanın karşısına geçti ve erken seçim tarihini 24 Haziran 2018 olarak duyurdu.

24 HAZİRAN TÜRKİYE KAZANACAK

Seçim tarihinin netleşmesiyle beraber resmi Twitter hesabından açıklama yapan Devlet Bahçeli, "24 Haziran 2018 Pazar Günü; cumhurun dirilişine, Cumhuriyet’in doğruluşuna, Türk milletinin büyük seçimine sahne olacaktır. Geldiğimiz bu noktada Türkiye kazanacak, geleceğimiz parlayacak, istiklal haklarımız bizzat Türk milleti tarafından güvenceye alınacaktır" dedi.

"ADAYIMIZ ERDOĞAN'DIR"

Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Gayret bizden takdir Türk milletinden, himaye ise Cenab-ı Allah’tandır. Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti’dir, Türk milletinin ruh geçmişinden parlayarak çıkmıştır.Önümüz şükürler olsun açık, istikbalimiz aydınlıktır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Sayın Erdoğan erken seçim tarihi olan 24 Haziran 2018’i bir basın toplantısı ile açıklayıp herkese tebliğ ve ilan etmiştir. Doğrusu budur, olması lazım olan budur,Türkiye’nin önü açılmış, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilebilmesi için demokratik yol haritası netleşmiştir.

"YAPILAN, YAPILMASI GEREKEN BUDUR"

Türkiye’nin iç ve dış odaklı pek çok sorunu, üstesinden gelinmesi gerekli olan pek çok konusu vardır. Bunun için sandığa gitmek, halk iradesini harekete geçirmek büyük bir zorunluluktur. Yapılan, yapılması lazım olan da budur.

SANDIKTAN KORKMAK SAKINCALI BİR BAKIŞTIR

Sandıktan çekinmek, seçimden korkmak, demokrasinin erdemlerinden çekinmek yanlış bir mantık, tehlikeli bir bakış, suçlu bir yaklaşımdır. Türkiye çok yerden saldırı ve kuşatmaya uğramışken demokrasinin olanaklarına başvuru meşru, makul, muvafık bir davranıştır.

Seçim kararının milletimize, ülkemize, demokrasimize, siyasi partilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza değerlendirmelerinden, sağduyu ve olgun duruşşundan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal